Servicii de cosmetica

Toaletare generala

Toaletarea unui animalut depinde foarte mult atat de specie – canina, felina, rasa (bichon, terrier, persana, birmana, etc) cat si de tipul de par (scurt, lung, sarmos). Pentru ca pielea, unghiile sau urechile patrupezilor sa fie intretinute corect, trebuie urmate instructiunile profesionistilor avizati in ceea ce priveste toaletarea animalelor de companie. De asemenea este nevoie de instrumente adecvate pentru toaletare.

Spalare

Imbaierea animalelor de companie se realizeaza in cele mai bune conditii, utilizand produse cosmetice adecvate pentru fiecare tip de blana. Aceasta operatiune mentine pielea sanatoasa iar blana curata si stralucitoare. De asemenea ajuta la indepartarea parului mort(cazut) si asigura un miros placut al blanosilor. Acestia trebuie periati cu regularitate inainte de imbaiere si spalati cu sampon special conceput pentru caini sau pisici.

Tunsoare

La fel ca in cazul spalatului, fiecare animalut are nevoi specifice atunci cand vine vorba de tuns. Unele rase necesita doar trimming, nu tuns, alte rase au nevoie doar de periat regulat sau de tuns specific constitutiei pentru a le sublinia silueta si a le pune in valoare calitatile fizice.

Programare Online

Dupa completarea campurilor si transmiterea programarii, un reprezentant al clinicii Hemopet va confirma telefonic programarea in cel mai scurt timp.
Nume
Adresa de email
Numar de telefon
Data programării
Informații suplimentare
Securizat & Fara SPAM