Banca de sange

Prima banca de sange pentru animalele de companie

Asociatia Hemopet este prima organizatie non-profit care vine in ajutorul prietenilor nostri necuvantatori punand la dispozitia medicilor veterinari produse sanguine.

Din dorinta de a salva si onora prietenia dintre oameni si animale, am infiintat prima banca de sange pentru acestea din Romania.

Misiunea noastra consta in recoltarea, prelucrarea si administrarea produselor sanguine in conditii optime, oferind atentie atat pacientilor, cat si donatorilor.
Pentru a creste sansele de supravietuire a pacientilor din Bucuresti si restul tarii, sangele ajunge in cel mai scurt timp la clinicile veterinare partenere.
Eforturile noastre faciliteaza actul medical si ofera speranta iubitorilor de animale ingrijorati pentru starea de sanatatea a acestora.

Orice contributie la aceasta misiune salveaza realmente vietile animalelor.
Clinica Hemopet sustine activitatea asociatiei non-profit prin punerea la dispozitie a laboratorului si a personalului specializat in asigurarea calitatii produselor sanguine recoltate, stocate si distribuite catre pacientii din toata tara.

banca-de-sange-2

DONATORI

Programare Online

Dupa completarea campurilor si transmiterea programarii, un reprezentant al clinicii Hemopet va confirma telefonic programarea in cel mai scurt timp.
Nume
Adresa de email
Numar de telefon
Data programării
Informații suplimentare
Securizat & Fara SPAM