Servicii medicale

Consultatii generale si de specialitate

Clinica veterinara ofera atat consultatii generale, cat si de specialitate precum cardiologie, oftalmologie, hematologie si dermatologie. Serviciile de medicina generala veterinara includ: consultatii de sanatate pentru pui si efectuarea vaccinarilor obligatorii pentru asigurarea sanatatii acestora; castrare si sterilizare pentru prevenirea inmultirii si abandonului, examinari, sfaturi, diagnostice avansate si tratamente pentru pacientii bolnavi, stomatologie veterinara.

Medicina preventiva

Este important ca prietenii nostri necuvantatori sa fie protejati impotriva celor mai frecvente boli transmisibile fie de virusi, fie de paraziti. Un obicei simplu de a vaccina anual si de a deparazita intern si extern regulat ne poate scuti de imbolnavirea patrupezilor nostri dragi. Medicii veterinari din clinica Hemopet promoveaza si recomanda responsabilitatea prin medicina preventiva.

Terapie intensiva

Oferim servicii de terapie intensiva pentru pacientii critici care ajung in regim de urgenta la clinica in timpul programului, cu posibilitatea de internare si monitorizare non-stop. Clinica dispune de aparat si cusca etans pentru oxigenoterapie, monitor de functii vitale, aparatura performanta pentru efectuarea analizelor de sange si, nu in ultimul rand, personal calificat pentru cazurile de urgenta care au nevoie de asistenta medicala. Pentru urgentele din afara programului recomandam contactarea clinicilor deschise non-stop.

Terapie transfuzionala

Echipa noastra competenta specializata in terapie transfuzionala sta la dispozitia clientilor pentru a oferi cele mai bune servicii medicale veterinare. Preluam cazuri complicate, care necesita produse sanguine specifice, in functie de afectiunile si semnele clinice ale pacientilor. Dispunem de produse variate si testate pentru a preveni bolile transmisibile prin transfuziile de sange. Oferim tratament si monitorizare non-stop pentru cazurile critice care necesita terapie transfuzionala.

Analize de laborator

Clinica Hemopet este dotata cu echipamente performante pentru efectuarea analizelor de biochimie, hematologie, analiza a urinei, etc. Oferim si o gama variata de teste rapide pentru depistarea celor mai frecvent intalnite boli transmisibile prin sange sau prin virusuri si paraziti, precum si teste rapide pentru stabilirea grupelor de sange si a compatibilitatii inainte de transfuzie. Lista completa a serviciilor de laborator poate fi consultata aici

Interventii chirurgicale

In clinica Hemopet pot fi efectuate atat interventii chirurgicale de rutina precum castrari si sterilizari caini, pisici, iepuri, etc., cat si interventii chirurgicale complexe precum operatii ortopedice, hernii, indepartari de tumori, cezariana, chirurgie de urgenta si multe alte interventii. Clinica este dotata cu aparat de anestezie inhalatorie pentru o anestezie mai putin invaziva pentru pacient si pentru o trezire mult mai relaxata si mai rapida, iar aparatul de monitorizare a functiilor vitale permite efectuarea interventiilor chirurgicale cu cat mai putine riscuri si cu marirea vitezei de reactie in cazul unor posibile complicatii in timpul operatiilor.

Spitalizare si internare

Spitalizarea in clinica noastra veterinara a pacientilor care necesita supraveghere medicala stricta (convalescenta, monitorizare post-operatorie, recuperare, terapie intensiva) garanteaza o insanatosire cat mai rapida si confortabila a prietenilor necuvantatori. Sala de internat si terapie intensiva este dotata cu ansambluri moderne de cazare a pacientilor pentru a le asigura confortul, siguranta si igiena necesare. Personalul calificat si atent este la dispozitia pacientilor pe tot parcursul internarii, oferind atat tratamentul necesar, cat si dragoste si grija pentru a compensa lipsa parintilor de langa acestia.

Farmacie veterinara

Dispunem de o lista variata de produse destinate uzului veterinar pentru a le asigura cea mai buna grija prietenilor nostri necuvantatori. Majoritatea tratamentelor necesare pot fi achizitionate de la farmacia clinicii Hemopet, iar daca nu exista un anumit produs in stoc, il putem comanda de cele mai multe ori cu livrare in maxim 24 de ore. Totul pentru confortul lor si al proprietarilor.

Programare Online

Dupa completarea campurilor si transmiterea programarii, un reprezentant al clinicii Hemopet va confirma telefonic programarea in cel mai scurt timp.
Nume
Adresa de email
Numar de telefon
Data programării
Informații suplimentare
Securizat & Fara SPAM