Despre noi

Inainte de a fi specialisti in medicina veterinara,
suntem oameni care iubesc animalele.

Ne-am ales aceasta meserie fiindca iubim animalele si vrem sa le oferim tot ce este mai bun. Suntem pasionati si dedicati, lucru care se reflecta in calitatea serviciilor oferite. Echipa Hemopet este caracterizata de profesionalism si seriozitate, dezvoltandu-se continuu pentru a asigura cele mai bune servicii oferite animalelor de companie.

Oferim asistenta veterinara specializata pentru pacientii care ajung in clinica noastra si ii ingrijim folosind tehnici moderne, menite sa previna si trateze orice problema de sanatate: de la vaccinuri anuale si deparazitari, pana la diferite interventii si urgente medicale care necesita toata implicarea noastra si a apartinatorilor.

MISIUNEA HEMOPET

Numarul animalelor de companie a crescut si creste semnificativ de la an la an, motiv pentru care este nevoie de servicii cat mai complexe pentru a le asigura sanatatea. Un animal de companie nu mai este demult un simplu animal, ci un membru al familiei care necesita cea mai buna ingrijire si preventie medicala. Noi suntem aici pentru ei si pentru sanatatea lor.

Suntem o echipa tanara si bine pregatita pentru a rezolva cele mai complexe cazuri medicale veterinare. Misiunea noastra e aceea de a oferi o gama cat mai variata de servicii pentru a asigura confortul si sanatatea animalelor de companie.

ECHIPA HEMOPET

Echipa noastra este pregatita sa ofere servicii de specialitate si consultatii de tip second-opinion in dermatologie si hematologie si punem la dispozitie clinica si personalul nostru pentru efectuarea transfuziilor pe baza de trimitere de la medicul curant (doar cazurile care pot fi transportate fara a pune in pericol starea de sanatate a pacientilor)

Ruxandra Florea

Ruxandra Florea

Medic veterinar

Georgiana Ciochina

Georgiana Ciochina

Medic veterinar

Vlad Gabriel Sonei

Vlad Sonei

Medic veterinar

Monica Burac

Monica Burac

Medic veterinar

Teodor Stefan Ionescu

Teodor Ionescu

Medic veterinar

Diana Anghelescu

Diana Anghelescu

Medic veterinar

VOLUNTARIAT

Desi nu suntem o echipa mica, Hemopet este un proiect care ia amploare de la o zi la alta si care necesita foarte multa munca si implicare. Daca esti student la facultatea de medicina veterinara si vrei sa capeti experienta din timpul facultatii, te asteptam sa ne cunosti si sa te alaturi echipei noastre ca voluntar!

Programare Online

Dupa completarea campurilor si transmiterea programarii, un reprezentant al clinicii Hemopet va confirma telefonic programarea in cel mai scurt timp.
Nume
Adresa de email
Numar de telefon
Data programării
Informații suplimentare
Securizat & Fara SPAM