Centru de transfuzii

Am creat pentru pacientii nostri un centru de transfuzii care vine in ajutorul bancii de sange si oferim servicii complete de terapie transfuzionala pentru a creste sansele la viata ale pacientilor critici.

Deoarece viata animalelor este conditionata de calitatea produselor sanguine utilizate si de compatibilitatea acestora cu pacientii primitori, avem grija sa oferim servicii de specialitate in transfuziologie, asigurandu-ne ca sunt efectuate teste suplimentare inainte de administrarea produselor potrivite si ca pacientii sunt monitorizati corespunzator pe toata durata procedurii.

Clinica si asociatia Hemopet lucreaza impreuna pentru a dezvolta domeniul transfuziologiei veterinare, prin specializarea permanenta a personalului si prin realizarea de materiale informative puse la dispozitia tuturor medicilor veterinari din tara gratuit, cu ajutorul sprijinului oferit de partenerii care sustin aceasta cauza si ne ofera posibilitatea sa continuam acest proces de educatie continua.

banca-de-sange-2

Programare Online

Dupa completarea campurilor si transmiterea programarii, un reprezentant al clinicii Hemopet va confirma telefonic programarea in cel mai scurt timp.
Nume
Adresa de email
Numar de telefon
Data programării
Informații suplimentare
Securizat & Fara SPAM