Spalare

Imbaierea animalelor de companie se realizeaza in cele mai bune conditii, utilizand produse cosmetice adecvate pentru fiecare tip de blana.

Aceasta operatiune mentine pielea sanatoasa iar blana curata si stralucitoare. De asemenea ajuta la indepartarea parului mort (cazut) si asigura un miros placut al blanosilor. Acestia trebuie periati cu regularitate inainte de imbaiere si spalati cu sampon special conceput pentru caini sau pisici.

Sampoanele de uz uman au un nivel al PH-ului care poate fi daunator pentru pielea animalelor.

In clinica Hemopet oferim servicii de spalare profesionista, cu produse specifice pentru fiecare tip de blanita. Nu exista o regula de spalare care sa se aplice tuturor cateilor sau pisicutelor, deoarece diferitele tipuri de blana au particularitati si necesitati diferite. Unele animalute necesita spalari zilnice (daca urmeaza un tratament dermatologic), altele nu au nevoie de baie chiar si un an.

Medicii clinicii Hemopet va stau la dispozitie pentru mai multe detalii si informatii despre nevoile fiecarei rase in parte.

Lista completa a serviciilor poate fi descarcata din pdf-ul alaturat:

Pachet GOLD Puppy/Kitten

20% reducere

– 3 deparazitari interne
– Schema de vaccinare completa
– examen coproparazitologic(cel putin 3 examene)
– Carnet de sanatate + Consultatie puppy/kitten
– microcipare (valabil numai pentru catei)
– inregistrare R.E.C.S.(valabil numai pentru catei)

Programare Online

Dupa completarea campurilor si transmiterea programarii, un reprezentant al clinicii Hemopet va confirma telefonic programarea in cel mai scurt timp.
Nume
Adresa de email
Numar de telefon
Data programării
Informații suplimentare
Securizat & Fara SPAM